Verkiezing Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar

In het kader van de Dag van de Chemische Logistiek (28 september) organiseren wij ook dit jaar weer de verkiezing voor ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’. Na een overweldigende respons werd vorig jaar preventiecoördinator Koen Kruizinga van Vos Logistics tot gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar gekozen.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om iemand te nomineren zou ik je willen vragen of het wellicht mogelijk is onderstaand bericht met de VVA-achterban te delen:

In het kader van de Dag van de Chemische Logistiek (28 september) organiseert branchevereniging voor de chemische logistiek VNCW ook dit jaar weer de verkiezing voor ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’.

Kent u iemand die in de opslag/het transport van gevaarlijke stoffen werkt (in welke hoedanigheid dan ook) en vind u dat hij/zij wel eens een pluim verdient? Nomineer hem/haar dan nú voor de verkiezing van ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’! Ga naar dag.vncw.nl en vertel waarom juist deze persoon de award moet winnen. Het aantal mensen dat u wilt nomineren is ongelimiteerd.

Het delen van onze social media berichten over de verkiezing wordt ook zeker gewaardeerd: LinkedIn / Twitter.

Heel graag hoor ik of jullie aan bovenstaande zou willen meewerken.

Met vriendelijke groet,

VNCW – De vereniging voor de chemische logistiek