Afsluiting Kethel tunnel 1 mei 2021

Onderhoudswerkzaamheden Ketheltunnel A4 op zaterdag 1 mei 2021

Rijkswaterstaat voert zaterdag 1 mei van 07:00 uur tot 19.00 uur werkzaamheden uit aan de Ketheltunnel op de A4 Delft-Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen Knooppunt Kethelplein en Delft.

Werkzaamheden

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste in Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur te garanderen en de veiligheid te kunnen waarborgen. Het gaat om diverse werkzaamheden, zoals het onderhoud en testen van verlichting, camera’s en elektrische installaties, maai- snoei- en onderhoudswerkzaamheden en het opruimen van zwerfafval.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13.

Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan. Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.vananaarbeter.nl of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat op het nummer 0800-8002 (gratis).

factsheet Ketheltunnel 1 mei 2021