Botlekbrug afgesloten vanwege werkzaamheden

In verband met werkzaamheden aan de technische installaties van de Botlekbrug dienen diverse wegvakken ter hoogte van de Botlekbrug (gevaarlijke stoffenroute) tijdelijk voor alle verkeer te worden afgesloten.

Lees verder…

Beverentunnel verboden terrein voor vrachtwagens met gevaarlijke stoffen: “Te veel ongevallen en vroeg of laat is het hier anders prijs”

Het Agentschap Wegen en Verkeer verbiedt vanaf 1 oktober het transport van gevaarlijke goederen door de Beverentunnel in Kallo. De ongevallencijfers zijn al een tijdje erg hoog, wat ook de kans op zware calamiteiten vergroot.

Lees verder…

Afsluitingen Botlekbrug in september

In verband met regulier onderhoud en werkzaamheden voor de afbouw van de spoorverbinding, is de Botlekbrug (snelweg A15) in september vier nachten afgesloten. De afsluitingen gelden van 22.00 tot 05.00 uur.

Daarnaast is de brug twee keer een weekend afgesloten voor al het wegverkeer inclusief (brom)fietsers en voetgangers.

Lees verder…

Nieuwe fase groot onderhoud N3: Weekendafsluiting 4-7 september

Vrijdag 4 september 21.00 uur tot maandag 7 september 05.00 uur is de N3 in beide richtingen afgesloten tussen de Merwedestraat Dordrecht en de A16, inclusief alle toe- en afritten. Aannemer Boskalis start vanaf 20.00 uur met het afsluiten van de toe- en afritten. De N3 zelf is als laatste aan de beurt om 21.00 uur.

Lees verder…

Opvallend veel vrachtwagenchauffeurs onder invloed tijdens Duitse controle

De Duitse politie heeft van 20 tot en met 28 augustus controles gehouden op de Duitse A24. De controles waren vooral gericht op de rijgeschiktheid van de vrachtwagenchauffeurs.

Lees verder…

Ernstige verkeershinder snelweg A1 en N332 bij Lochem vanaf 31 augustus

APELDOORN – Rijkswaterstaat verbreedt de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Azelo. Van maandag 31 augustus tot en met zondag 11 oktober 2020 vinden werkzaamheden plaats aan de op- en afritten Lochem (26) en de provinciale weg N332.

Lees verder…

Rijkswaterstaat waarschuwt voor hinder op A12 door werkzaamheden

ARNHEM – Rijkswaterstaat start volgend weekend met groot onderhoud aan de snelweg A12 tussen Arnhem en de afrit Veenendaal-West. De snelweg is om die reden gedurende vijf weekenden ofwel in de richting van Arnhem ofwel in de richting Utrecht van vrijdagavond tot maandagmorgen afgesloten. Verkeer moet rekening houden met flinke omleidingen, vertraging en files, waarschuwt de wegbeheerder.

Lees verder…

A9 bij Badhoevedorp twee weekenden ’s nachts dicht

BADHOEVEDORP – De A9 tussen knooppunt Badhoevedorp en knooppunt Rottepolderplein is twee weekenden ’s nachts afgesloten. Op de rijbaan richting Haarlem wordt het asfalt vernieuwd en op de brug over de Ringvaart vindt onderhoudswerk plaats.

Lees verder…

Merwedebrug wordt ingekort om hitteschade te voorkomen

GORINCHEM – De Merwedebrug in de A27 bij Gorinchem is in beide richtingen dicht van vrijdagmiddag 17.00 uur tot zaterdag 06.00 uur. In de avond en nacht gaat Rijkswaterstaat het beweegbare deel van de brug met iets meer dan een centimeter inkorten, zodat dat deel bij uitzetting door de warmte niet klem komt te zitten. Het is een preventieve ingreep naast het met water koelen van de brug.

Lees verder…

Nachtafsluitingen Wantijbrug en weekendafsluitingen N3 in augustus

DORDRECHT – Op 3,4, 10,11,12, 17, 18, 19, 24, 25, 26 en 31 augustus is de Wantijbrug van 21.00 tot 05.00 uur dicht voor autoverkeer.

Lees verder…