Wegafsluitingen na melding lekkende vrachtauto

GOES – De brandweer is donderdagavond uitgerukt vanwege een melding van een mogelijke lekkage uit een vrachtwagen. Vanwege het incident werden verschillende wegen in Goes tijdelijk afgezet.

Lees verder…

Tankwagen met propaan in de sloot bij Kamerik

KAMERIK – Nabij Kamerik is dinsdagmiddag een tankwagen gekanteld en in een sloot terechtgekomen. De Inspectie Leefomgeving en Transport is ter palatse omdat de tankwagen is geladen met propaan.

Lees verder…

Zeer ernstige verkeershinder door afsluiting A12 Utrecht 27 september-7 oktober Zeer ernstige verkeershinder door afsluiting A12 Utrecht 27 september-7 oktober

DEN HAAG – Rijkswaterstaat verwacht van 27 september 21.00 tot 7 oktober 05.00 uur 2021 heel ernstige verkeershinder op de snelweg A12 Utrecht richting Den Haag, tussen knooppunt Oudenrijn en Reeuwijk. Er is een complete afsluiting van de A12 tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug door groot onderhoud.

Lees verder…

Doordeweekse nachtafsluitingen op A67 in beide richtingen van 27-29 september

EERSEL – Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A67. Hierdoor is de A67 vanaf de oprit (30) Eersel tot de afrit (29) Hapert richting de Belgische grens afgesloten voor al het verkeer van maandag 27 september 21.00 uur tot dinsdag 28 september 2021 05.00 uur.

Lees verder…

Lek vrachtwagen met gevaarlijke stoffen bij Beilen gedicht

De lekkende vrachtwagen bij een tankstation langs de A28 bij Beilen zorgt nog steeds voor problemen. Hoewel vannacht het lek is gedicht, kan de parkeerplaats bij het tankstation nog niet open.

Lees verder…

Aanvulling op de ADR wetboeken 2021/2022 1ste druk Verloop Uitgeverij

Bericht van Verloop Uitgeverij;

Ondanks onze inspanningen zijn er met het verwerken van de aangeleverde bestanden vanuit het ministerie en na controle door onze specialisten toch een aantal fouten in onze ADR wetboeken terecht gekomen. Deze correcties zijn in de 2de druk gecorrigeerd.

Persbericht VVA 3-1

Tankwagen met gevaarlijke stoffen lekt na ongeval: Brusselse ring versperd, geurhinder, woningen ontruimd

Door een ernstig ongeval met een tankwagen ter hoogte van Beersel is de ring rond Brussel een tijdlang versperd geweest. Het ging om een ADR transport, dat betekent dat de vrachtwagen gevaarlijke stoffen vervoerde. Er was lange tijd sterke geurhinder en het verkeer in de omgeving moest de ramen van de voertuigen gesloten houden. Intussen is de binnenring weer vrijgegeven.

Lees verder…

Afsluitingen A15 bij Rozenburg en Suurhoffbrug

Vanaf vrijdagavond 24 september tot maandagochtend 27 september is de A15 bij Rozenburg afgesloten voor verkeer in beide richtingen. In hetzelfde weekend is de A15 Suurhoffbrug afgesloten voor verkeer richting Maasvlakte/Oostvoorne. Rijkswaterstaat heeft omleidingen ingesteld. Automobilisten moeten rekening houden met 10 tot 30 minuten extra reistijd.

Lees verder…

Ketheltunnel zaterdag 18 september afgesloten

DELFT – Rijkswaterstaat werkt op zaterdag 18 September 2021 overdag aan de Ketheltunnel in de snelweg A4 Delft-Schiedam. Tijdens de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft. Houd rekening met een extra reistijd tot maximaal 10 minuten.

Lees verder…

Nederlandse vrachtwagen met gevaarlijke stoffen in Duitsland van de weg gehaald

DIERDORF – Dinsdag 7 september 2021 rond 10.00 uur op de Duitse A3, bij Rastplatz Sessenhausen, hebben agenten van de verkeerspolitie uit Koblenz een uit Nederlandse trekker met oplegger gecontroleerd waarop oranje waarschuwingsborden waren aangebracht.

Lees verder…