Werkzaamheden in Gent brengen tijdelijke verkeershinder zuidrand North Sea Port

GENT – In de week van 23 november starten in Gent nieuwe werkzaamheden op belangrijke toegangswegen naar North Sea Port. De Koopvaardijlaan gaat op de schop voor nutswerken. Op diezelfde as tussen stad en haven leiden andere werkzaamheden tot een weeklange sluiting van het kruispunt tussen Vliegtuiglaan en Afrikalaan.

Lees verder…

Flinke diesellekkage na kapot rijden tank

Vlaardingen – Op de Deltaweg heeft een vrachtwagenchauffeur maandagmorgen de dieseltank van zijn vrachtwagen lek gereden.

Lees verder…

Onderhoud aan de A200: afsluiting richting Haarlem in het weekend van 20 november

AMSTERDAM – In opdracht van Rijkswaterstaat vervangt Boskalis het asfalt van de snelweg A200 richting Haarlem. De weg is in die richting afgesloten in het weekend van 20 november 2020, tussen afrit Zwanenburg en knooppunt Rottepolderplein.

Lees verder…

Personeel gezocht

Het transportbedrijf de Rooy Transport in Houten zoekt voor z.s.m. een vervanger voor de huidige Veiligheidsadviseur ADR. De huidige Veiligheidsadviseur gaat met pensioen.

Nadere informatie via telefoonnummer: 06 – 50737419

Meldplicht incidenten gevaarlijke stoffen

16-11-2020 Bedrijven moeten incidenten bij het vervoer van gevaarlijke stoffen melden bij de Inspectie Leefomgeving en Transport. Ondernemingen blijken niet altijd goed op de hoogte van de regels hiervoor. Daarom heeft evofenedex de inspectiedienst gevraagd deze verplichting nader uit te leggen.

Lees verder…

Concept vertaling ADR gereed

Het ministerie van I&M heeft het concept van de vertaling van het ADR2021 gereed. Momenteel wordt daar door een selecte groep mensen een laatste review op gedaan, eind november moet dit gereed zijn.
Wilt u ook nog meekijken? Laat dit dan even weten aan het bestuur (info@veiligheidsadviseurs.org), dan kunt u de mogelijkheid krijgen om mee te kijken en te reageren. 

Suurhoffbrug (A15) richting Maasvlakte/Oostvoorne afgesloten van vrijdagavond 13 tot zaterdagavond 14 november

ROTTERDAM – De Suurhoffbrug (A15), inclusief oprit 9, is van vrijdag 13 november 22.00 uur tot en met zaterdag 14 november 2020 20.00 uur afgesloten voor verkeer vanuit Rotterdam richting Maasvlakte en Oostvoorne.

Lees verder…

Aanrijding vrachtwagen en goederentrein geladen met gevaarlijke stof

LEMKE – Maandagmiddag 9 november rond 14:30 uur werden zowel de politie als de brandweer in het Duitse Lemke opgeroepen voor een onduidelijke knal en rookontwikkeling.

Lees verder…

Begin december werkzaamheden aan A15 Ridderkerk

In verband met het aanbrengen van nieuw asfalt is de A15 Rechts (Ridderkerk richting Gorinchem) tussen knooppunt Ridderkerk en Alblasserdam volledig afgesloten voor alle verkeer van vrijdag 4 december 22.00 uur t/m maandag 7 december 05.30 uur.

Lees verder…

Nachtafsluiting Beneluxtunnel op 13 november

DEN HAAG – Rijkswaterstaat sluit in de nacht van 13 op 14 november 2020 de Beneluxtunnel in beide richtingen af, voor alle verkeer, wegens werkzaamheden.

Lees verder…