Werk aan de Burgemeester Visserbrug

Den Helder – De Burgemeester Visserbrug (N250) is in november wegens werkzaamheden op drie momenten afgesloten. Het gaat om de nacht van maandag 18 en donderdag 21 november. De weg gaat zaterdag 23 november de hele dag dicht. Het verkeer wordt omgeleid.

Lees verder…

Nachtelijke afsluitingen A12 van 18 november tot 16 december

UTRECHT – Rijkswaterstaat voert van maandag 18 november tot en met maandag 16 december 2019 diverse nachtelijke onderhoudswerkzaamheden uit op knooppunt Oudenrijn. Van 4 viaducten (in de snelweg A2 over de snelweg A12) worden de oplegblokken vervangen.

Lees verder…

Consultatie open voor wijziging Regeling erkende instanties vervoer gevaarlijke stoffen

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bereidt een wijziging voor van de ‘Regeling erkende instanties vervoer gevaarlijke stoffen’. Ook de bijlagen van enkele aanverwante regelingen worden aangepast, zoals VLG, VSG en VBG, die betrekking hebben op respectievelijk vervoer over de weg, per spoor en op de binnenwateren.

Lees  verder…

Hulpdiensten massaal opgetrommeld voor mogelijke lekkage

De hulpdiensten zijn vrijdagavond om 19:15 uur massaal uitgerukt vanwege een mogelijke lekkage van gevaarlijke stoffen op de A67 in Maasbree.
Lees verder…

Nachtelijke afsluitingen Coentunnel (A10) van 11 tot en met 14 november

AMSTERDAM – Van maandag 11 november tot en met donderdag 14 november 2019 werkt Rijkswaterstaat gedurende 4 nachten aan het onderhoud van de Coentunnel (snelweg A10). Iedere nacht is één van de vier tunnelbuizen van 23.00 uur tot 05.00 uur afgesloten.

Lees verder…

Wantijbrug tijdens renovatie 2,5 maand afgesloten voor (vracht)verkeer

DORDRECHT – De Wantijbrug (N3) wordt gerenoveerd en om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is de brug vanaf maandag 20 januari tot en met vrijdag 3 april 2020 volledig afgesloten voor auto’s, motorfietsen en vrachtwagens.

Lees verder…

Nachtelijke afsluiting A15: 8 op 9 november en 22 op 23 november

ROZENBURG – Rijkswaterstaat voert in de nacht van 8 op 9 november en van 22 op 23 november 2019 werkzaamheden uit op de snelweg A15 tussen de Thomassentunnel en de Trentweg bij Rozenburg.

Lees verder…

Herstelwerkzaamheden Burgemeester Visserbrug

Den Helder – WaakSaam voert van 18 november 9.30 uur tot en met 23 november 22.00 uur, in opdracht van de provincie, herstelwerkzaamheden uit aan de Burgemeester Visserbrug (N250) in Den Helder. Dit heeft gevolgen voor wegverkeer en scheepvaart.

Lees verder…

Galecopperbrug dit weekend weer open

DEN HAAG – De Galecopperbrug op de A12 bij Utrecht gaat, als er zich geen tegenvallers voordoen, dit weekend weer open.

Lees verder…

Hefbrug Boskoop gaat naar verwachting 18 november weer open

BOSKOOP – Naar verwachting gaat de hefbrug in Boskoop op maandag 18 november weer open voor het wegtransport en is de Gouwe ook weer bevaarbaar voor binnenschepen. Dit gaf Gedeputeerde Floor Vermeulen van de provincie Zuid-Holland aan in een overleg met het bedrijfsleven dat deze ochtend plaats vond. evofenedex vindt het goed nieuws dat er nu duidelijkheid is over de opening van de hefbrug.

Lees verder…