Trainingsboeken.nl: Transport gevaarlijke stoffen ADR, ADN en RID wetboeken

Heeft u ze al in uw kast staan of op u bureau liggen, de nieuwe wetboeken gevaarlijke stoffen?
Want de overgangstermijn is voorbij en als  u werkzaam bent bij 1 van de 2000 bedrijven die te maken hebben met gevaarlijke stoffen op de weg, het water of het spoor dan moeten ook u wetboeken volledig up-to-date zijn.

Waarom uw wetboeken bij Trainingsboeken.nl:

 • Kennis in huis & kloppend
  Docenten en veiligheidsadviseurs controleren inhoudelijk de informatie die vrijgegeven is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat voordat ze in productie gaan. En in de uitgave van 2021/2022 kwamen we wel heel veel onjuiste informatie tegen!
 • Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs
  Onze boeken zijn gedrukt op hoogwaardig papier. Ook hebben wij extra tijd besteed aan de opmaak zodat de boeken prettiger lezen.
 • Klantwensen en ondersteuning staat centraal
  Bij de wetboeken kan de omslag maar ook de indeling aangepast worden.

Onze wetboeken zijn te verkrijgen als:

 • set op A4 formaat verdeeld over 3 delen, voor € 100,-
 • set op klein formaat verdeeld over 3 en bij ADN 2 delen, voor € 110,-
 • set op A4 formaat verdeeld over 2 delen, voor € 95,-
  (Bovenstaande prijzen zijn exclusief 9% BTW en verzendkosten)

Als lid van de VVA krijg je 15% korting op onze set wanneer je de code VVA2021 gebruikt wanneer u uw bestelling plaatst.

Wie zijn we?

Verloop Uitgeverij waar Trainingsboeken.nl onder valt opereert al  100 jaar in de drukwerkmarkt met een eigen studio en productie. Daardoor weten wij precies hoe een goed boek in elkaar zit, zodat de informatie optimaal tot z’n recht komt bij de lezer ervan.

Heeft u een vraag over een aantal sets die u wilt bestellen of wilt u uw bedrijfslogo op de wetboeken? Neem contact op met Alexander Bot, 06 23807379 onze specialist wanneer het om de wetboeken gaat.